Контроль стресу з БОС-терапією

Контроль стресу з БОС-терапією

БОС-терапію (чи БЗЗ-терапія) використовують, щоб навчити нас та наш організм справлятись зі своїм психоемоційним станом. Завдяки БОС-терапії вдається позбавитись підвищеної тривожності, безсоння, емоційної пригніченості, підвищити працездатність. Головні болі, гіпертонія та біль у серці, які виникають через стрес та неврози, також зникають після занять.

? Терапія корисна і для дітей, і для дорослих. З її допомогою можна скоригувати:

  • Агресію та імпульсивність
  • Певні страхи та фобії
  • Проблеми зі спілкуванням
  • Нездатність сконцентруватись, заспокоїтись, тримати увагу
  • Контроль емоцій у буденних та складних ситуаціях
  • Проблеми зі сном, депресіями, мігренями

?‍♀ Це методика біологічного зворотного зв’язку, яка за допомогою спеціальних датчиків та апаратів дозволяє допомогти людині бачити свій стан у процесі занять та вчитись управляти ним.

? У звичайному житті ми часто не можемо зрозуміти у чому причина нервів, помилок на рівному місці, головного болю, тремтячих рук, задишки… Після терапії це перестає бути проблемою – ми чітко розуміємо звідки взявся цей стан та як його виправити.

? З БОС-терапією працюють за допомогою датчиків на тілі та комп’ютерного аналізу результатів, які вони передають.

Вона допомагає природнім шляхом об’єктивно оцінити свої стани, свою реакцію, побачити наживо як впливають на організм різні дії та скоригувати їх.

А тіло та мозок, маючи кінетичну пам’ять, запам’ятовують ваші дії та напівавтоматично використовують у майбутньому. Нам залишається лише допомагати організму.

Для тренувань складається індивідуальна для кожної людини програма, у якій використовують комп’ютерні ігри, фрагменти відео та музики. Для БОС-терапії обирають спеціальні фрагменти, які можуть впливати на ваш стан.

? Програма БОС-терапії складається так, щоб привчити ваше тіло спокійно реагувати на зміни навкруги, правильно дихати у стресовому стані, щоб ваш мозок та організм запам’ятали спосіб, яким ви досягаєте спокою під дією стресу.

Автор:

Сторожук Марія Вікторівна

Співзасновник, психолог, сертифікований фахівець методу біоакустичної корекції

Задати питання або записатися на прийом

Запитати в Viber

Запитати в Telegram

Запитати в Facebook

Спробуйте стікерпаки нашого центру

перейдіть за посиланням для завантаження

О центре