Подготовка Детей к школе

Час готувати дітей до школи: ForBrain, Mindflex, Tomatis, Оксігенотерапія

Вже все придбали до школи? А про успішність подбали? Ми не жартуємо – мозок дитини також можна підготувати до навчання і підвищити успішність. Спеціальними заняттями.

Діти часто відчувають стрес, вони втомлюються, їм важко робити уроки, вони можуть бути непосидючими, багато забувати. Звикнувши до зорових стимулів, деяким важко сприймати інформацію на слух. А комусь – важко йде вивчення іноземних мов.

Особливо таке буває часто, якщо дитина йде до школи вперше. З усіма цими проблемами допоможуть впоратись різноманітні методики, які ми у Центрі «РОЗВИТОК» використовуємо. ?

Метод Tomatis – це нейросенсорна слухова стимуляція, яка покращує здатність мозку сприймати і переробляти інформацію. Потрібно як мінімум 14 занять по 40-80 хвилин для стабільного результату.

Mindflex – покращує концентрацію уваги.

Методика FORBRAIN – тренує мозок для кращого сприйняття інформації та підвищення успішності. Займатись можна постійно, по 30 хвилин.

Оксігенотерапія – насичує мозок киснем для покрашення пам’яті, сну та імунітету. Теж можна займатись регулярно, по 20 хвилин.

Які результати отримає дитина від таких занять?

  • Легко сприймає інформацію на слух, добре запам’ятовує, легко навчається, пам’ятає все, що вчили на уроці.
  • Добре вчить мови, пише диктанти, розуміє і краще запам’ятовує прочитане.
  • Менше втомлюється, більш уважна, що покращує загальну успішність. Швидше і якісніше робить уроки, довше може займатися не відволікаючись.
  • Легше йде навчання іноземним мовам.
  • Поліпшується загальний інтелект – дитина стає більш кмітливою, сконцентрованою, швидше вирішує побутові та інтелектуальні завдання.
  • Покращується мова – збільшується словниковий запас, чіткіше проговорюються слова, фрази стають довшими і набагато змістовнішими.
  • Помітно стає кращою загальна моторика – розвивається біг, стрибки, їзда на самокаті і велосипеді, дитина точніше повторює рухи.
  • Поліпшується пам’ять – і зорова, і слухомовленева – дитина може запам’ятати великі обсяги інформації.
  • На краще змінюється дрібна моторика – дитина починає акуратніше прикрашати, краще малювати, писати, поліпшується почерк.
  • Росте концентрація уваги – навіть дитина з розсіяною увагою стає більш уважною, може довше займатися навіть тим, що не особливо їй цікаво – з мамою чи викладачем.

Автор:

Сторожук Олександр Михайлович

CEO DV clinic, психофізіолог

Задати питання або записатися на прийом

Запитати в Viber

Запитати в Telegram

Запитати в Facebook

Спробуйте стікерпаки нашого центру

перейдіть за посиланням для завантаження

О центре